DOPORUČUJEME, Strana 2
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické,...
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...