Originální pralinka z dílny Michaela Cluizela v dizajnu korkového špuntu. Je připravena z hořké čokolády plněné jemným čokoládovo-smetanovým krémem ganache s kalvádosem.
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.
100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými...
Degustační sada na seznámení s čokoládami Michel Cluizel. Součástí degustační sady jsou tištěné degustační poznámky ke všem čokoládám a degustační postup jak si vychutnat...
85% čokoláda připravená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Intenzivní a přitom jemná čokoláda, příjemně chuťově vyvážená.
Degustační sada na seznámení s plantážními čokoládami Michel Cluizel Premier Cru. Součástí degustační sady jsou tištěné degustační poznámky ke všem čokoládám a degustační...
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Ancones“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a...
Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často...
63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...
Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou a bohatou chuť zralých černých třešní „srdcovek“. Ač je to čokoláda...
Čokoládové speciality - čokoláda v jedinečných podobách a tvarech
Zde najdete ušlechtilou čokoládu v nejrůznějších chuťových kombinacích a tvarových kreacích...Své místo zde mají i tabulkové čokolády, oceněné mezinárodními soutěžemi, ze vzácných odrůd a ty, jejichž kombinace s dalšími delikatesami nás mimořádně oslovila.