Mléčná čokoláda
17,30 Kč bez DPH
19,90 Kč
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Mléčná čokoládová sardinka působí velmi realisticky. Je vyrobena z kvalitní 39% mléčné čokolády.
MCN-19360-1KUS
BNTC12
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
BNTC53
Vysokoprocentní - 45% - mléčná čokoláda se slaným karamelem. Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá...
MCN-69171
Akce
Sleva
47% čokoláda hladké a jemné textury v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás hedvábně jemná textura s tóny cappuccina a horké čokolády,...
MCMC-69452-MINI
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...
MCN-12160
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
MCN-69181
Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných v Indonésii. Její vyrovnaná a přitom výrazná...
FPMC18-MINI
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných v Indonésii. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť...
FPTC18
BNTC13
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a rozinek.
MCN-69191
Akce
Sleva
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a...
MCMC-69191-MINI
Akce
Sleva
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými,...
MCMC-69454-MINI
MCMC-69181-MINI
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
BNTC11
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
MKTC06N
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Pět sardinek v plechové konzervě působí velmi realisticky. Jsou vytvořeny z kvalitní 39% mléčné čokolády. Konzerva je svrchu...
MCN-11005
BNTC18
Delikátní vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s křupavým praliné vytvořená u příležitosti 70. výročí založení čokoládovny Michel Cluizel. Mimořádně vydařený kousek!
MCN-12186
MCN-69190
Mléčné čokoládovo-pralinkové lízátko s jedním z dvanácti druhů veselých zvířátek na obalu s náplní z praliné. Vhodné nejen pro děti ;-). Z čokoládovny Michel Cluizel.
MCN-10800-1KUS
BNTC32
Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 45% mléčné čokolády s hladkým nugátem, posypané drcenými kakaovými boby a křupavými drcenými mandlemi v karamelu...
MCN-11032
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s kávou Arabica a s mořskou solí.
MKTC14
„Tmavé - mléčné čokolády“ („Dark-milk chocolate“)
Zde najdete královskou třídu mléčných čokolád. Jsou to mléčné čokolády s extra vysokým obsahem kakaové hmoty a jsou ideální lahůdkou pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši čokoládu tmavou nebo mléčnou. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť čokolády tmavé, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si oblast původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další...Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky.