Horká čokoláda a kakao

Nejprodávanější

horka cokolada cluizel kayambe noir 72

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového...

590,43 Kč bez DPH
679 Kč
11 položek celkem
horka cokolada cluizel kayambe noir 72
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace...

horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
Novinka
579,13 Kč bez DPH
666 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

kakaovy prasek
Momentálně nedostupné
3 520,87 Kč bez DPH
4 049 Kč

Čisté (100%) kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

horka cokolada cluizel elianza ivoire
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

horka cokolada cluizel vanuari 39
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

FPKR02 500
511,30 Kč bez DPH
588 Kč

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce,...

FPKP01G250 1000
240,87 Kč bez DPH
277 Kč

Čisté (100%) bio kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
2 564,35 Kč bez DPH
2 949 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

FPHC03 1000
289,57 Kč bez DPH
333 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

BNHC01 1000
460 Kč bez DPH
529 Kč

80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNHC01 max
477,39 Kč bez DPH
549 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

Horká čokoláda, kakao a čokoládové fondue

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.