Horká čokoláda a kakao
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.
Také zde máme kakao z té nejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!
Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané...

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...

100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Peru v bio kvalitě.

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z...

Bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z...