Horká čokoláda a kakao

11 položek celkem
horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
Novinka
579,13 Kč bez DPH
666 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

kakaovy prasek
Momentálně nedostupné
3 520,87 Kč bez DPH
4 049 Kč

Čisté (100%) kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

MC 12877 1000
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

MC 12874 1000
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

MC 12865 1000
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace...

FPKR02 500
511,30 Kč bez DPH
588 Kč

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce,...

FPKP01G250 1000
240,87 Kč bez DPH
277 Kč

Čisté (100%) bio kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
2 564,35 Kč bez DPH
2 949 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

FPHC03 1000
289,57 Kč bez DPH
333 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

BNHC01 1000
460 Kč bez DPH
529 Kč

80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNHC01 max
477,39 Kč bez DPH
549 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

Horká čokoláda, kakao a čokoládové fondue

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.