Horká čokoláda a kakao

Nejprodávanější

horka cokolada cluizel kayambe noir 72
 
679 Kč
(590,43 Kč bez DPH)
Detail
horka cokolada cluizel vanuari 39
 
679 Kč
(590,43 Kč bez DPH)
Detail
horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
 
666 Kč
(579,13 Kč bez DPH)
Detail
horka cokolada cluizel elianza ivoire
 
679 Kč
(590,43 Kč bez DPH)
Detail
8 položek celkem
horka cokolada cluizel kayambe noir 72
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace...

horka cokolada cluizel vanuari 39
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
Novinka
579,13 Kč bez DPH
666 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

horka cokolada cluizel elianza ivoire
590,43 Kč bez DPH
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

BNHC03 1000
Novinka
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

FPKP01G250 1000
240,87 Kč bez DPH
277 Kč

Čisté (100%) bio kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
2 564,35 Kč bez DPH
2 949 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

FPHC03 1000
289,57 Kč bez DPH
333 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

Horká čokoláda a kakao

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.