Čokoládové krémy

Nejprodávanější

MCN 15355 1000
 
229 Kč
(199,13 Kč bez DPH)
Detail
3 položek celkem
MCN 15355 1000
199,13 Kč bez DPH
229 Kč

Praliné 78% z dílny čokolatiéra Michela Cluizela je lahůdkovou směsí ručně vyráběné oříškové hmoty „praliné“ a jemné mléčné čokolády.

FPKR01 1000
232,17 Kč bez DPH
267 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

FPKR02 500
Sleva
588 Kč –14 %
438,26 Kč bez DPH
504 Kč

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce,...

Čokoládový, oříškový a pralinkový krém

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.