Čokoládové krémy

Nejprodávanější

MCN 15355 1000
 
249 Kč
(216,52 Kč bez DPH)
Detail
FPKR01 1000
 
267 Kč
(232,17 Kč bez DPH)
Detail
2 položek celkem
MCN 15355 1000
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Praliné 78% z dílny čokolatiéra Michela Cluizela je lahůdkovou směsí ručně vyráběné oříškové hmoty „praliné“ a jemné mléčné čokolády.

FPKR01 1000
232,17 Kč bez DPH
267 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

Čokoládový, oříškový a pralinkový krém

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.