Pralinkový krém Francois Pralus

267 Kč 232,17 Kč bez DPH
Skladem (28 ks)

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pralinkový krém Francois Pralus „Pot de Creme de Noisette“

Víte, jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, máte možnost. „Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, International Chocolate Awards European, 2013, kategorie „Milk – Spreads“

Složení: pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda (kakao, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, sojový lecitin), pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Upozornění: na povrchu krému se samovolně tvoří vrstvička oleje. Je to normální. Před použitím krém zamíchejte.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 250 g, sklenice 85×85×65 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDOVÉ SPECIALITY
Hmotnost: 0.25 kg
Obsah kakaové sušiny: 75
Příchuť: lískové ořechy, mandle, praliné
Dobrůtka získala ocenění: ano
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
Hmotnost: 250
Druh: čokoládové krémy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
FPKR01 1000 FPKR01 1000
5
Avatar autora | 16.8.2018
Bože proč jsem narazila na dno skleničky tak rychle? ;)