Čokoláda Bonnat, od roku 1884
BNTC12
BNTC53
BNTC13
BNTC50
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
BNTC11
BNTC18
BNTC07
Porcelana je pojmenování nejčistší formy odrůdy Criollo původem z Venezuely, považované znalci za nejlepší na světě. Hladká a sladká čokoláda, s jemnou a vyváženou chutí. V...
BNTC21
BNTC32
65% tmavá čokoláda připravená podle původní receptury Felixe Bonnata z roku 1884. Byla připravena u příležitosti 130 výročí čokoládovny Bonnat. Čokoláda má velmi jemnou...
BNTC93
Pralinková mléčná čokoláda. Delikátní směs vysokoprocentní – 55% – mléčné čokolády a hmoty praliné, jež dala jméno pralinkám. Praliné v této čokoládě je připravena pražením...
BNTC40
BNTC10
Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil je jemně sametově kořeněný. Na zadním patře můžeme občas pozorovat i ostře ovocně-kořeněné...
BNTC35
BNTC08
BNMC04-MINI
BNTC05
Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda s jemně namletými mandlemi.
BNTC34
Poctivá bílá čokoláda z dílny čokolatiéra Stephana Bonnata citlivě dochucená sušenými jahodami.
BNTC51
BNTC24
Čokoláda má velmi příjemnou klouzavou konzistenci. Zemitá, mechová, plná chuť se špetkou rumu. Kakaové boby, z nichž je připravena tato 75% čokoláda, pocházejí z Kuby.
BNTC38
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Jemné chuťové tóny se rozvíjí postupně. Na začátku můžete ucítit kompotovanou jahodu, poté...
BNTC03
Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Porcelana – nejvzácnější a znalci čokolády nejčastěji opěvované kakaové odrůdy. Ač je Porcelana známá spíše z...
BNTC22
Tato 75% tmavá čokoláda má velmi příjemnou hlaďoučkou konzistenci a výrazné ovocné chuťové tóny. Vzácné kakaové boby, z nichž je připravena, pocházejí z Ekvádoru a pěstují je...
BNTC95
Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se objevují i jemné ovocné tóny. Kakaové boby, z nichž je tato delikátní čokoláda připravena,...
BNTC37
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.