Čokoláda Bonnat Lait 55%

144 Kč 125,22 Kč bez DPH
Skladem (35 ks)

Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Bonnat Tradition Lait 55%

Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, sušené mléko

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2568
Energie v kcal 619
Tuky v g 47,5
    z toho nasycené tuky v g 30,39
Sacharidy v g 41,5
    z toho cukry v g 32,5
Bílkoviny v g 8,3
Sůl v g 0,14

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDA
Obsah kakaové sušiny: 55
Příchuť: BEZ příchutě
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez ořechů, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 100
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BNTC18 max BNTC18 max
5
JJ Avatar autora | 22.8.2018
Vůbec nevím jak ji popsat. Má takovou "veselou chuť". Nezní to příliš odborně, ale přesněji to vystihnout nedovedu ;)