Čokoláda Bonnat Lait 55%

144 Kč 125,22 Kč bez DPH
Skladem (60 ks)

Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Bonnat Tradition Lait 55%

Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Složení: kakao 55%, kakaové máslo, cukr, sušené mléko.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2619
Energie v kcal 626
Tuky v g 48,9
    z toho nasycené tuky v g 31,75
Sacharidy v g 40,5
    z toho cukry v g 30,7
Bílkoviny v g 7,8
Sůl v g 0,12

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Obsah kakaové sušiny: 55
Příchuť: BEZ příchutě
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez ořechů, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 100
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BNTC18 max BNTC18 max
5
UT Avatar autora | 24.10.2018
Žena ji popsala jako "něžnou" a donutila mne to napsat sem :-)
BNTC18 max BNTC18 max
5
JJ Avatar autora | 22.8.2018
Vůbec nevím jak ji popsat. Má takovou "veselou chuť". Nezní to příliš odborně, ale přesněji to vystihnout nedovedu ;)