Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Chci vidět víc...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.
Řazení produktů
Výpis produktů
Plantážní hořké miničokoládky Michel Cluizel (min. 70%) za výrobní cenu v rozevíracím...
Ivoire blanc je luxusní bílá čokoláda vyrobená z výběrového kakaového másla s bohatou a...
Ivoire blanc je luxusní bílá čokoláda vyrobená z výběrového kakaového másla s bohatou a...
47% bílá čokoláda s kořením a solí. „Chuť dostat se kamkoliv“ bylo životní motto...
48% bílá čokoláda s kořením a solí. Chuť této čokolády je inspirována nejoblíbenější...
45% bílá čokoláda s kořením a solí. Chuť této bílé čokolády je inspirována legendárním...
Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému...
48% bílá čokoláda k ginu. Jiná bílá čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla....
Elegantní a svěží 46% bílá čokoláda s květy, kořením, solí speciálně vytvořená pro...
48% bílá čokoláda k ginu. Jiná bílá čokoláda s vysokým obsahem kakaového...
Kokosové dražé v hořké čokoládě s malinovou polevou od chocoMe edice Raffinée v krásné...
Mandlové dražé s lanýžem a mléčnou čokoládou od chocoMe z edice Raffinée, zabalené...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Degustační sada oblíbených single origin čokoládových Bitcoinů od Bonnata představuje...
Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...
Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et mangue" od...
Pistáciová, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et orange" od...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et fraise" od...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
Dos Cielos je výjimečná vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů...
55% mléčná čokoláda s kořením a solí. Mléčná čokoláda inspirovaná zážitky z...
50% mléčná čokoláda s kořením a solí. I hudba inspiruje chuť, mléčná čokoláda jako...
54% mléčná čokoláda s kořením a solí. Chuť této mléčné čokolády je inspirovaná...
80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a...
Pocta madagaskarskému kakau v 160 gramové luxusní pralince Françoise Praluse jemně...
Bílá čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
100 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
60 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
65 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
80 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
100 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
80 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na...
55 % mléčná čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
