Mléčná čokoláda XC Alchemy FRAGA s kořením a solí 50%
Kód: XC-CHS05Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda XC Alchemy FRAGA s kořením a solí 50% 50 g
50% mléčná čokoláda s kořením a solí. I hudba inspiruje chuť, mléčná čokoláda jako pocta písni Strawberry Fields Forever. V chuti hrají tóny lesních jahod, červeného kampotského pepře, šampaňského, poupat růží a hřebíčku.
Složení: : kakaové boby a kakaové máslo (kakaový podíl min. 50 %), sušené mléko, třtinový cukr, koření a byliny, himálajská diamantová sůl, přírodní Vanilka, emulgátor: sojový lecitin
Hmotnost: 50 g
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2423 |
Energie v kcal | 579 |
Tuky v g | 35 |
z toho nasycené tuky v g | 12 |
Sacharidy v g | 38 |
z toho cukry v g | 29 |
Bílkoviny v g | 7 |
Sůl v g | 0,3 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 50 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | XC Alchemy |
Dodavatel: | XC Alchemy |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 50 |
Obsah kakaové hmoty: | 50 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.