Čokoláda Åkesson, od roku 1980

Kakaové boby z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby vzácné...

Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru.

Kakaové boby z plantáže Fazenda Sempre Firme v Brazílii patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby odrůdy...

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Tato lahůdková plantážní 43% bílá čokoláda je připravena z aromatických kakaových bobů Criollo z plantáže Bejofo na severovýchodě Madagaskaru. Čokoláda je v Bio kvalitě.

Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na...

Kakaové boby z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby vzácné...

Delikátní 75% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Kakaové boby z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby vzácné...

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená divokým Voatsiperifery pepřem. Čokoláda je...

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená růžovým pepřem. Čokoláda je v bio kvalitě.

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená černým pepřem. Čokoláda je v bio kvalitě.

Kakaové boby z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby vzácné...
Bertil Åkesson má kakaové plantáže na Madagaskaru a v Brazílii. Bio kakaové boby z jeho plantáží patří do té nejvyšší sorty a nakupují je od něj špičky v oboru - např. Francois Pralus či Stéphane Bonnat. Na to že řada čokolád Åkesson není nijak rozsáhlá, nasbírala už úctyhodný počet ocenění na mezinárodních soutěžích Academy of Chocolate a International Chocolate Awards.
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Bertil Akesson - čokolatiér rozpálený viking.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Åkesson pro Česko a Slovensko.