Oceněné čokolády
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.
FPTC09
99% miničokoládka se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.
MCMC-69450-MINI
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a...
MCMC-69191-MINI
Akce
Sleva
47% čokoláda hladké a jemné textury v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás hedvábně jemná textura s tóny cappuccina a horké čokolády,...
MCMC-69452-MINI
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Svoji sladkost „tak akorát“...
MCN-69181
FPMC09-MINI
FPMC18-MINI
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Je oceňována pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v...
MCN-69191
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými,...
MCMC-69454-MINI
Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
MCMC-69181-MINI
Tato jemná 65% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a...
MCN-69140
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou vede přes chutě exotického ovoce, nesmělé tóny pražených mandlí, lískových oříšků a sladké...
MCN-69158
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...
MCN-12160
Vysokoprocentní - 45% - mléčná čokoláda se slaným karamelem. Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá...
MCN-69171
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a...
MCN-69188
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...
FPTC18
Akce
Sleva
Tato podmanivá 70% čokoláda v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás harmonie chutí, ve kterých lze cítit švestky, pražené kakao, na másle...
MCMC-69451-MINI
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
BNTC53
MKTC01N
Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...
MCMC-69140-MINI
Jemná tmavá miničokoládka s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou vede přes chutě exotického ovoce, nesmělé tóny pražených mandlí, lískových oříšků a...
MCMC-69158-MINI
Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým krémem, posypané drcenými lískovými oříšky a kousky kandovaného...
MCN-11035
Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné 45% mléčné čokolády s hladkým lískooříškovým krémem, rozinkami a mandlemi. Michel Cluizel přichází s čokoládovými...
MCN-11022
67% plantážní miničokoládka z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz...
MCMC-69188-MINI
Ostřílení čokoládoví medailisté - vítězové z prestižních mezinárodních čokoládových soutěží
Cena „Great Taste Award,“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům.
Academy of Chocolate v Londýně je největší soutěží specializovanou na čokoládu. Kromě udílení cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.