Oceněné čokolády, Strana 2

41 položek celkem
mcn 69140 1000
107,83 Kč bez DPH
124 Kč

Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...

MCN 69055 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Čokoláda s pomerančovou kůrou. Voňavé španělské pomeranče byly vybrány pro jejich jemnou kyselost. V kombinaci se sametově hladkou 60% čokoládou tvoří osvěžující kombinaci.

mcn 69035 1000
99,13 Kč bez DPH
114 Kč

60% čokoláda s aromatickou kávou Arabica z Brazílie. Příjemně chuťově vyvážená kombinace kávy a čokolády.

mcn 69025 1000
99,13 Kč bez DPH
114 Kč

85% čokoláda připravená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Intenzivní a přitom jemná čokoláda, příjemně chuťově vyvážená.

mcn 69015 1000
Momentálně nedostupné
99,13 Kč bez DPH
114 Kč

72% čokoláda vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Jemná, příjemně chuťově vyvážená čokoláda.

MCN 12029 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

99% čokoláda se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.

mcn 12001 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Tmavá 72% čokoláda s ořechy, Sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní mandličky, lískové ořechy a pistácie.

FPTC21 max
171,30 Kč bez DPH
197 Kč

Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato 75% čokoláda je chuťově mimořádně bohatá a zajímavá, s krásnou rovnováhou mezi hořkými...

FPTC18 1000
138,26 Kč bez DPH
159 Kč

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často...

FPTC09 1000
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.

AKTC09 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru.

AKTC05 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Delikátní 75% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

AKTC04 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená růžovým pepřem. Čokoláda je v bio kvalitě.

AKTC03 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená divokým Voatsiperifery pepřem. Čokoláda...

AKTC02 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená růžovým pepřem. Čokoláda je v bio kvalitě.

AKTC01 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na...

MCN 69155 1000
107,83 Kč bez DPH
124 Kč

67% plantážní čokoláda z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ucítíme též náznak chuti pečených...

Čokolády s medailemi

Ostřílení čokoládoví medailisté - vítězové z prestižních mezinárodních čokoládových soutěží.

Cena „Great Taste Award,“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům.

Academy of Chocolate v Londýně je největší soutěží specializovanou na čokoládu. Kromě udílení cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.