Madagaskarská čokoláda Menakao
Kakaové boby z organických plantáží v údolí řeky Sambirano jsou prvotřídní, chuťově pestrou surovinou, již používají na přípravu čokolád Menakao v rodinné madagaskarské čokoládovně Cinagra. Vrchní čokolatiér Shaheen Cassam Chenai se ve svém řemesle vyučil u mistra oboru Francois Pralus. Nutno podotknout, že na jedničku. Čokoláda Menakao je bohatá na ovocné (zejména citrusové) chuťové tóny.
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Menakao - lemur v čokoládě?.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Menakao pro Česko a Slovensko.
Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...
Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda smetanově kávové, originální chuti. Je...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...