Madagaskarská čokoláda Menakao
MKTC16
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
MKTC06N
63% tmavá čokoláda dochucená „bird's eye“ chilli papričkou. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
MKTC08N
Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou a bohatou chuť zralých černých třešní „srdcovek“. Ač je to čokoláda...
MKTC01N
63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...
MKTC07N
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s kávou Arabica a s mořskou solí.
MKTC14
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s vanilkou a kokosovým mlékem.
MKTC13
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
MKTC11
63% tmavá čokoláda dochucená růžovým pepřem a combavou. Combava je citrus podobný limetce původem z jihovýchodní Asie. Combava je hojně používána v Thajské a Barmské kuchyni.
MKTC05N
MKTC02N
63% tmavá čokoláda ochucená kešu ořechy a mořskou solí. V jediném kousnutí uspokojí vaši chuť na sladké, křupavé i slané zároveň.
MKTC15
MKKB02G200
Novinka
Pražené kakaové boby Menakao odrůdy Trinitario pěstované na Madagaskaru v údolí řeky Sambirano, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. Boby jsou v...
MKKB02KG1
Výhodné balení
1 303,48 Kč bez DPH
1 499 Kč
Pražené kakaové boby Menakao odrůdy Trinitario pěstované na Madagaskaru v údolí řeky Sambirano, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. Boby jsou v...
MKKB02G2500
Kakaové boby z organických plantáží v údolí řeky Sambirano jsou prvotřídní, chuťově pestrou surovinou, již používají na přípravu čokolád Menakao v rodinné madagaskarské čokoládovně Cinagra. Vrchní čokolatiér Shaheen Cassam Chenai se ve svém řemesle vyučil u mistra oboru Francois Pralus. Nutno podotknout, že na jedničku. Čokoláda Menakao je bohatá na ovocné (zejména citrusové) chuťové tóny.
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Menakao - lemur v čokoládě?.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Menakao pro Česko a Slovensko.