Mléčná čokoláda Menakao Madagaskar 45% s kokosovým mlékem a vanilkou

Kód: MKTC13
Novinka
Značka: Menakao
109 Kč 94,78 Kč bez DPH
Skladem (26 ks)

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s vanilkou a kokosovým mlékem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléčná čokoláda Menakao Madagaskar 45% s vanilkou a kokosem

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s vanilkou a kokosovým mlékem. Tato kombinace vytváří vznešenou a exotickou chuť.

Složení: kakaové boby z Madagaskaru, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, sušené kokosové mléko, plnotučné sušené mléko, mletý kokos, emulgátor: slunečnicový lecitin (bez geneticky modifikovaných organismů – tzv. GMO free), mořská sůl, vanilka. Může obsahovat stopy ořechů.

Výjimečná kvalita surovin: Na přípravu čokolád Menakao jsou používány boby z vybraných plantáží z údolí řeky Sambirano na Madagaskaru, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. V čokoládách též nenajdete žádná umělá aromata ani vanilin. Použitý sójový lecitin je beze stop geneticky modifikovaných organismů (tzv. GMO free).

Hmotnost a velikost: 75 g, 189×104×10 mm

Čokolády Menakao jsou vyráběny v čokoládovně Cinagra na Madagaskaru, jež vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 2006. Více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/menakao

World Chocolate Awards je soutěž ve světě čokolády ojedinělá. Je jedinečná tím, že se jí účastní pouze mléčné a bílé čokolády. Vyzdvihuje to nejlepší z tohoto neprávem opomíjeného segmentu čokolatierského umění.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2519,70
Energie v kcal 601,82
Tuky v g 43,34
    z toho nasycené tuky v g 12,48
Sacharidy v g 41,44
    z toho cukry v g 40,00
Bílkoviny v g 11,5
Sůl v mg 0,21

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.075 kg
Obsah kakaové sušiny: 45
Příchuť čokolády: kokos, vanilka
Druhy čokolády: mléčná
Dobrůtka získala ocenění: ano
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
Původ kakaových bobů: Madagaskar
Odrůda kakaových bobů: Trinitario
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 75
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Madagaskarská čokoláda Menakao

Kakaové boby z organických plantáží v údolí řeky Sambirano jsou prvotřídní, chuťově pestrou surovinou, již používají na přípravu čokolád Menakao v rodinné madagaskarské čokoládovně Cinagra. Vrchní čokolatiér Shaheen Cassam Chenai se ve svém řemesle vyučil u mistra oboru Francois Pralus. Nutno podotknout, že na jedničku. Čokoláda Menakao je bohatá na ovocné (zejména citrusové) chuťové tóny.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Menakao - lemur v čokoládě?.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Menakao pro Česko a Slovensko.