Čokoláda - to nejlepší z planety Země

6 položek celkem
michel cluizel bonboniera chocolats noir a lait 70 cokobanka 768
1 487,83 Kč bez DPH
1 711 Kč

Obří – 3/4 kilová – bonboniéra 70 nejlepších pralinek francouzského mistra čokolády Michela Cluizela. Udělejte někomu obří radost! :) Navíc s originální dárkovou taškou.

MCBON-13770
ajala cokolada pro ni cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Jemnost, něžnost i obrovská síla. To je nová čokoláda od Ajaly, stvořená jako hold ženským kvalitám. Růžové okvětní lístky a lehká vanilková vůně doplňují silnou chuť vybraných...

AJTC27
ajala cokolada mak visen cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Hravá chuť máku a letních višní vám vykouzlí úsměv na tváři. Výtečná 66% hořká čokoláda slazená třtinovou šťávou smíchaná s kupou máku a lyofilizovanými...

AJTC29
chocolatehill oriskovy krem bez cukru bila cokolada mandle kokos cokobanka cz orig
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...

CHKR02
michel cluizel sada cappuccino cokobanka 1024
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

8 nápaditých pralinek v podobě malých šálků Kapučína vás nadchne svým zpracováním i dokonalou chutí. Tyto malé šálky z tmavé gurmánské čokolády jsou plněné kávovým jemným...

MCBON-14060
MKTC14 mlecna 45 vanilka kokos
Oceněná
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a exotickou chuť. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...

MKTC13

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Zobrazit více ...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení