Čokoláda na vaření a pro cukáře

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť s...

Bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Chuť dodá kvalitní sušené plnotučné mléko...

Bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Chuť dodá kvalitní sušené plnotučné mléko...

100% kakaová hmota, která vznikla šetrným mletím kakaových bobů odrůdy Arriba pěstovaných v Ekvádoru. Skvělá pro výrobu domácí čokolády, ale také nápojů, brownies, energetických...

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů, čokoládové fontány, ale také do domácího pečiva, müsli či pohárů. Čokoláda je vytvořená z...

Bílá čokoláda od Michela Cluizela ve formě peciček s obsahem kakaové bobyvého másla 33 %. Vyvážená chuť přináší tóny máslových koláčků a vanilkového pudinku, na pohled dosahuje...

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve velkém, ekonomickém balení, v bio kvalitě.

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Jeho chuť rozvine kvalitní...

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru v bio kvalitě. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Toto 3kg gastro balení...

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému...

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Jeho chuť rozvine...

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému...

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika, nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen pro mlsání, ale i pro tvorbu...

100% čokoláda. Pouze pro otrlé povahy! Silně hořko-kyselá chuť. Nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen pro mlsání, ale i pro tvorbu čokoládových dezertů ve vašich...

Tmavá 65% čokoláda krémové konzistence a s intenzivní vůní promění vaše dezerty v luxusní záležitosti. Je ovšem vhodná i pro mlsání ve velkém :-). Tato kilová tabulka...

Porcelana je pojmenování nejčistší formy odrůdy Criollo původem z Venezuely, považované znalci za nejlepší na světě. Nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen pro mlsání,...

Obří vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda z kakaových bobů, pěstovaných v oblasti Surabaya na ostrově Jáva v Indonésii. Kilogramové balení je velmi výhodné – pokud ho někomu...

75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem...
Poctivé francouzské i české bean-to-bar čokolády, vytvořené z pečlivě vybraných kombinací bobů, určené pro Vaši kuchyni. Ať je to kout v garsonce nebo profesionální kuchyně luxusní restaurace! Najdete tu tabulky větší i obří – tzv. kuvertury (1kg, 3kg), pytlíky peciček či tyčinek (horké čokolády) pro snadné tvoření Vašich dezertů.
Na polevy vyzkoušejte Bonnat Enrobage, s vyšším obsahem kakaového másla, které ji dodává výjimečnou konzistenci a jemnost. Kakaa, která tu najdete, dodají vašim moučníkům dlouhotrvající chuť a ponechají jim vláčnost. Pro originální kávové moučníky využijte specialitu – obří kávolády.
Pro přípravu horké čokolády máme speciální sekci: Horké čokolády a kakao. Vařit můžete samozřejmě i z klasických tabulek ze sekce čokoláda.