Čokoláda Bonnat „à Cuire“ na vaření 60%

Kód: BNTC57
219 Kč 190,43 Kč bez DPH
Skladem (26 ks)

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Bonnat „à Cuire“ na vaření 60%

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Drinking Chocolate (Unflavoured)“

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Složení: 60 % kakaová hmota (kakao, kakaové máslo), cukr 40%.

Hmotnost a velikost: 200 g, 155 x 76 x 20 mm

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2368
Energie v kcal 570
Tuky v g 39,1
    z toho nasycené tuky v g 25,26
Sacharidy v g 50,8
    z toho cukry v g 35,3
Bílkoviny v g 7,6
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: Bonnat
? Obsah kakaové sušiny: 60
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez mléka, Bez ořechů, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegany
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocný: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 200

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Bonnat, od roku 1884

Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.

Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.

Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.  

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.