Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
60% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
60% tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Chuncho s kanadským javorovým sirupem a solí...