Ochucená čokoláda
99% miničokoládka se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.
MCMC-69450-MINI
Vysokoprocentní - 45% - mléčná čokoláda se slaným karamelem. Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá...
MCN-69171
Intenzivní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 45% mléčné čokolády s hladkou a krémovou náplní praliné a lískovými oříšky. Michel Cluizel přichází s čokoládovými tyčinkami,...
MCN-11038
Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 45% mléčné čokolády s hladkým nugátem, posypané drcenými kakaovými boby a křupavými drcenými mandlemi v karamelu...
MCN-11032
Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým krémem, posypané drcenými lískovými oříšky a kousky kandovaného...
MCN-11035
Vaše rychlá vzpruha v podobě tyčinky z výtečné bílé čokolády s hladkým lískooříškovým krémem, svěžím citrónem, banánem a malinami. Michel Cluizel přichází s...
MCN-11027
Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné 45% mléčné čokolády s hladkým lískooříškovým krémem, rozinkami a mandlemi. Michel Cluizel přichází s čokoládovými...
MCN-11022
63% tmavá čokoláda dochucená „bird's eye“ chilli papričkou. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
MKTC08N
99% čokoláda se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.
MCN-12029
60% čokoláda s aromatickou kávou Arabica z Brazílie. Příjemně chuťově vyvážená kombinace kávy a čokolády.
MCN-69035
Mléčné čokoládovo-pralinkové lízátko s jedním z dvanácti druhů veselých zvířátek na obalu s náplní z praliné. Vhodné nejen pro děti ;-). Z čokoládovny Michel Cluizel.
MCN-10800-1KUS
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
MKTC11
Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.
AKTC11
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky. Velmi hladká, sametová, s jemnými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
MCN-69190
63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...
MKTC07N
V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k nakousnutí. :) Obsahuje 12 čokolád štědře posypaných sušeným ovocem a oříšky. Stylová...
MCN-13340
Pralinková mléčná čokoláda. Delikátní směs vysokoprocentní – 55% – mléčné čokolády a hmoty praliné, jež dala jméno pralinkám. Praliné v této čokoládě je připravena pražením...
BNTC40
Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Kombinace výtečné chuti čokolády se svěžími tóny pistácií a mrazem...
CHTCBC33
Poctivá bílá čokoláda z dílny čokolatiéra Stephana Bonnata citlivě dochucená sušenými jahodami.
BNTC51
Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou...
AJTC01
Delikátní vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s křupavým praliné vytvořená u příležitosti 70. výročí založení čokoládovny Michel Cluizel. Mimořádně vydařený kousek!
MCN-12186
63% tmavá čokoláda dochucená růžovým pepřem a combavou. Combava je citrus podobný limetce původem z jihovýchodní Asie. Combava je hojně používána v Thajské a Barmské kuchyni.
MKTC05N
MKTC14
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, Sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní mandličky, lískové ořechy a pistácie.
MCN-12001
Čokolády s příchutí nejrůznějšího ovoce, koření nebo oříšků...
Ochucená čokoláda z malých rodinných čokoládoven. Z prvotřídních kakaových bobů, citlivě ochucená chilli, mořskou solí, pomerančem, kořením, houbami, oříšky, kávou, ovocem, mátou, mákem, jalovcem... na co si vzpomenete.
Zkusili jste už někdy mléčnou čokoládu se slaným karamelem? Anebo čokoládu s krémem praliné, jež dal jméno pralinkám? A co třeba čokoláda s divokým pepřem?
Pro snadnější orientaci si můžete čokolády roztřídit podle příchutě.
Užijte si experimentování!