Bílá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Sekt 46%

Kód: XC-PC05
155 Kč 138,39 Kč bez DPH 645,83 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Elegantní a svěží 46% bílá čokoláda s květy, kořením, solí speciálně vytvořená pro párování k sektu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bílá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Sekt 46% 24 g

Elegantní a svěží 46% bílá čokoláda s květy, kořením, solí speciálně vytvořená pro párování k sektu

 
Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.
 

Složení: 

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.024 kg
? Obsah kakaové hmoty: 46
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl
Druhy čokolády: bílá
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Značka: XC Alchemy
Dodavatel: XC Alchemy
Druh čokolády: bílá
Hmotnost: 24
Obsah kakaové hmoty: 46
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.