Čokoláda - to nejlepší z planety Země

5 položek celkem
michel cluizel cokolada lait caramel sale.cokobanka.cz
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Vysokoprocentní - 45% - mléčná čokoláda se slaným karamelem. Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá...

MCN-69171
menakao-cokolada-morska-sul.cokobanka.cz
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...

MKTC07N
MKTC15 menakao cokolada 63 kesu morska sul
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

63% tmavá čokoláda ochucená kešu ořechy a mořskou solí. V jediném kousnutí uspokojí vaši chuť na sladké, křupavé i slané zároveň. 

MKTC15
MKTC13 menakao cokolada 45% arabica sůl
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s kávou Arabica a s mořskou solí.

MKTC14
ajala cokolada sul cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená sušenou třtinovou šťávou, ochucená špetičkou mořské soli, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.  Čokoláda je v...

AJTC17

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.