Čokoláda - to nejlepší z planety Země

6 položek celkem
michel cluizel cokolada lait caramel sale.cokobanka.cz
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Vysokoprocentní - 45% - mléčná čokoláda se slaným karamelem. Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá...

MCN-69171
MKTC15 menakao cokolada 63 kesu morska sul
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

63% tmavá čokoláda ochucená kešu ořechy a mořskou solí. V jediném kousnutí uspokojí vaši chuť na sladké, křupavé i slané zároveň. 

MKTC15
menakao-cokolada-morska-sul.cokobanka.cz
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý nádech. Její chuť překypuje ovocnými tóny. Přidaná sůl otevírá chuťové...

MKTC07N
MKTC13 menakao cokolada 45% arabica sůl
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda smetanově kávové, originální chuti. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Madagaskaru. Mořská sůl otevírá chuťové...

MKTC14
ajala cokolada sul cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená sušenou třtinovou šťávou, ochucená špetičkou mořské soli, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.  Čokoláda je v...

AJTC17
michel cluizel bonboniera noirlait 70.cokobanka.cz
1 487,83 Kč bez DPH
1 711 Kč

Obří – 3/4 kilová – bonboniéra 70 nejlepších pralinek francouzského mistra čokolády Michela Cluizela. Udělejte někomu obří radost! :) Navíc s originální dárkovou taškou.

MCN-13070

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.