Bílá čokoláda XC Alchemy VESPER s kořením a solí 45%
Kód: XC-CHS01Detailní popis produktu
Bílá čokoláda XC Alchemy VESPER s kořením a solí 45% 50 g
45% bílá čokoláda s kořením a solí. Chuť této bílé čokolády je inspirována legendárním koktejlem Vesper Martini. Koktejl proslavil film Casino Royal. V čokoládě objevíte tóny ginu i vína, ale i lehounký závan pepře a kvetoucí limetky s jemným podtónem soli.
Složení: kakaové máslo (podíl min. 45%), sušené mléko, třtinový cukr, koření a byliny, himálajská diamantová sůl, přírodní Vanilka, emulgátor: sojový lecitin
Hmotnost: 50 g
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2594 |
Energie v kcal | 620 |
Tuky v g | 47 |
z toho nasycené tuky v g | 22 |
Sacharidy v g | 36 |
z toho cukry v g | 30 |
Bílkoviny v g | 8 |
Sůl v g | 0,5 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 45 |
Druhy čokolády: | bílá |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | XC Alchemy |
Dodavatel: | XC Alchemy |
Druh čokolády: | bílá |
Hmotnost: | 50 |
Obsah kakaové hmoty: | 45 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.