Mléčná čokoláda Fruition Spring Salted se solí 56%

Kód: FRU-1065
225 Kč –13 %
fruition mlecna cokolada spring salted dark milk 56 cokobanka cz 1015
225 Kč –13 % 195 Kč 174,11 Kč bez DPH 325 Kč / 100 g
Skladem (23 ks)

Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná je peruánskou růžovou solí, se kterou božsky kontrastují karamelové tóny. To je něco!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléčná čokoláda Fruition Spring Salted se solí 56% 60 g

Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná je peruánskou růžovou solí, se kterou božsky kontrastují karamelové tóny. To je něco!

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sůl, vanilka. Může obsahovat stopy ořechů.

Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – získaly již mnohá mezinárodní ocenění. 

Hmotnost: 60 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2510
Energie v kcal 600
Tuky v g 40
    z toho nasycené v g 25
Sacharidy v g 50
   z toho cukry v g 40
Bílkoviny v g 10
Sůl v g 0,05

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.06 kg
? Obsah kakaové hmoty: 56
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, vanilka, — OSTATNÍ:, sůl
Druhy čokolády: mléčná
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Dominikánská republika
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčná
Hmotnost: 60
Značka: Fruition Chocolate
Výrobce: Fruition Chocolate
Obsah kakaové hmoty: 56

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie, které nakupují přímo od farmářů za 2–3krát vyšší cenu, než je průměrná cena kakaa, aby zajistili nejvyšší kvalitu. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – tak získaly již mnohá mezinárodní ocenění.