Čokoláda - to nejlepší z planety Země
-
Mléčná
-
Hořká
-
Hořká 99-100%
-
Bílá
-
Ochucená
-
Horká čokoláda a kakao
-
Na vaření a pro cukráře
-
Tabulky
-
Degustační sady
-
Čokoládové krémy
-
Obří čokolády
-
Miničokoládky
-
Oříšky v čokoládě
-
Výhodné balení

Půlkilový balíček radosti - v sametovém měšci čeká překvapení v podobě 2 tabulek čokolád, bezpočtu pralinek, miničokolád,minikávolád a lanýžů (truffles). Balíček je vhodný...

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...

Chuťově pestrá čokoláda, ve které se střídají kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Má dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou...

Tato 75% miničokoládka překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím kouřových a zemitých chuťových tónů.

Velmi jemná, krémová 51% mléčná čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a jemně kořeněnými chuťovými tóny ze srdce pralesa v Brazílii. Ve výhodném 2kg balení.

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 16 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Degustační sada, která vás provede celým procesem přípravy prvotřídní čokolády. Obsahuje 25 disků z tmavé, mléčné a bílé čokolády a 4 krabičky reprezentující různé fáze...

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 28 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Obsahuje 70 čokoládových disků sedmi druhů hořkých plantážních čokolád Michel Cluizel Premier Cru. Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních soutěžích.

75% hořká čokoláda se svěžími chuťovými tóny máty a koření. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Nikaraguy.

Jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné znalci na celém světě. Čokoláda je na špičce jazyka lehounce pálivá, na patře ovocná s...

Jemná tmavá miničokoládka s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou vede přes chutě exotického ovoce, nesmělé tóny pražených mandlí, lískových oříšků a...

Velmi jemná, krémová 51% mléčná čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a jemně kořeněnými chuťovými tóny ze srdce pralesa v Brazílii. Ve výhodném 2kg balení.

Tato podmanivá 70% čokoláda v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás harmonie chutí, ve kterých lze cítit švestky, pražené kakaové boby, na...

70% plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa. V čokoládě se harmonicky snoubí chuťové tóny praženého kakaa, sušeného ovoce a červeného ovoce,...

70% plantážní miničokoládka z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. V čokoládě se harmonicky snoubí chuťové tóny praženého kakaa, sušeného ovoce a exotického...

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Zobrazit více ...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.