Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 5

101 položek celkem
bonnat mince coko jednotliva cokobanka cz 768
Čokoládová mince Bonnat Chuao 75%
Naskladnění: cca polovina března
26 Kč bez DPH
29,90 Kč

Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro degustaci a navíc se Vám vejde všude – do kapsy, do kabelky, do ruky... :-) Čokoláda...

BNMC01-MINI
bonnat cokolada blok gourmaid 1kg.cokobanka.cz
1 303,48 Kč bez DPH
1 499 Kč

Gurmánský blok hořké čokolády v elegantním tmavě hnědém papírovém obalu s okénkem, kterým je vidět obří tabulka 65% výběrové čokolády. Je plná exotických chutí a vůní z...

BNTC80
bonnat obri cokolada velka tmava 768
Novinka Výhodné balení
1 477,39 Kč bez DPH
1 699 Kč

Porcelana je pojmenování nejčistší formy odrůdy Criollo původem z Venezuely, považované znalci za nejlepší na světě. Nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen pro mlsání,...

BNKU921
bonnat cokolada obri block inedit gourmand cokobanka cz orez titul 768
1 303,48 Kč bez DPH
1 499 Kč

Gurmánský blok hořké čokolády v optimistickém oranžovém papírovém obalu s okénkem, kterým je vidět obří tabulka 65% výběrové čokolády. Je plná exotických chutí a vůní z...

BNTC81
francois pralus obri cokolada 75 rozbalena cokobanka cz 839
Výhodné balení
2 607,83 Kč bez DPH
2 999 Kč

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek...

FPKU24KG3

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (také vzácných, chuťově výraznějších)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s kterými čokolatiéři navazují úzké kontakty.
  • některé dokonce z jediné plantáže (single estate/ plantážní) a většinou z jediné oblasti (single origin) .
  • „bean–to–bar“. To znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (např. alkalizace), pomalým mletím, provzdušňováním a mícháním vznikají čokolády bohaté na aroma, chuť i množství cenných látek. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.