Bílá čokoláda Quantu Argousier s rakytníkem 38%

Kód: QAN-1130
285 Kč 254,46 Kč bez DPH 570 Kč / 100 g
Skladem (24 ks)

Tato 38% bílá čokoláda s rakytníkem Vás zaujme již na první pohled svou barvou – je totiž jasně oranžová. Jistě Vás potěší i při ochutnání – kyselkavé tóny rakytníku doprovází chuť tropického ovoce, to vše zabalené v jemné bílé čokoládě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bílá čokoláda Quantu Argousier s rakytníkem 38% 50 g

Tato 38% bílá čokoláda s rakytníkem Vás zaujme již na první pohled svou barvou – je totiž jasně oranžová. Jistě Vás potěší i při ochutnání – kyselkavé tóny rakytníku doprovází chuť tropického ovoce, to vše zabalené v jemné bílé čokoládě.

Složení: kakaové máslo, třtinový cukr, sušený rakytník, sušené plnotučné mlékoMůže obsahovat stopy ořechů.

Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.

Hmotnost: 50 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2460
Energie v kcal 588
Tuky v g 40
    z toho nasycené v g 24
Sacharidy v g 48
   z toho cukry v g 40
Vláknina v g 8
Bílkoviny v g 4,8
Sůl v g 0,0124

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.05 kg
? Obsah kakaové hmoty: 38
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OVOCE:, rakytník
Druhy čokolády: bílá
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: bílá
Hmotnost: 50
Značka: Quantu
Výrobce: Quantu
Obsah kakaové hmoty: 38
S příchutí: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.