Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.

66% bean-to-bar tmavá čokoláda je slazená kokosovým cukrem. Okouzlí vás jemnou...

Cenově výhodná sada 10 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na...

Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75%...

Čokoládové fondue od mistra Francois Praluse je vrcholnou lahůdkou: 75% hořká čokoláda...

Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...

Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...

Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...

Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Choroni exkluzivní kolekce Ateliér...

Hořká čokoláda z kakaových bobů Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...

Hořká čokoláda s drcenými kakaovými boby Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...

Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Kokoa Kamili exkluzivní kolekce Ateliér...

75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...

Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde...

75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...

80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a...

60% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...

Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...

Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...

63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...

75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...

V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...

73% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Čokoláda vás...

Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...

Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...

75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží Venezuely....

Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...

70% plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa. V...