Nejlepší hořké čokolády

Půlkilový balíček radosti - v sametovém měšci čeká překvapení v podobě 2 tabulek čokolád, bezpočtu pralinek, miničokolád,minikávolád a lanýžů (truffles). Balíček je vhodný...

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Na jazyku se střídá pestrá směs ovocných chutí s tóny perníku a pikantních,...

Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde kakaovníky vzácné odrůdy Criollo, které Španělé přivezli přímo z Jižní Ameriky. 75% hořká...

Chuťově pestrá čokoláda, ve které se střídají kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Má dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou...

Tato 75% miničokoládka překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím kouřových a zemitých chuťových tónů.

Sytá barva čokolády předznamenává intenzitu její chuti. Arcango je vytvořena z vybrané směsi kakaových bobů. Dřevité a kořeněné tóny, které čokoládě dodávají kakaové boby z...

1kg balení výjimečných miničokoládek. Jedinečnost této čokolády spočívá v intenzivní čokoládové a kakaové chuti, která je jemně umocněna skořicí, zázvorem a Bourbonskou...

Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

75% hořká čokoláda se svěžími chuťovými tóny máty a koření. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Nikaraguy.

Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru.

Horká čokoláda, taková, jak ji popíjeli Mayové. Obsahuje čistou, šetrně zpracovanou 70% čokoládu z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů, slazenou sušenou...

100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón...

Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý nádech. Její chuť překypuje ovocnými tóny. Přidaná sůl otevírá chuťové...

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné znalci na celém světě. Čokoláda je na špičce jazyka lehounce pálivá, na patře ovocná s...
Nejlepší hořké čokolády z malých rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Prvotřídní suroviny, gurmánské zpracování, luxusní dyzajn. Mnohé právem ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží. Nejlepší hořké čokolády jsou gurmánský zážitek, který potěší chuťové pohárky každého vášnivého čokoholika :)