Čokoláda Bonnat Cuzco 75%

179 Kč 155,65 Kč bez DPH
Skladem (16 ks)

Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil je jemně sametově kořeněný. Na zadním patře můžeme občas pozorovat i ostře ovocně-kořeněné chuťové tóny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Bonnat Cacao Cuzco Pérou 75%

Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil je jemně sametově kořeněný. Na zadním patře můžeme občas pozorovat i ostře ovocně-kořeněné chuťové tóny.

Pro milovníky ušlechtilých nápojů doporučujeme k této čokoládě peruánský rum Cartavio.

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2501
Energie v kcal 603
Tuky v g 46
    z toho nasycené tuky v g 29,65
Sacharidy v g 42,6
    z toho cukry v g 25,9
Bílkoviny v g 8,8
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDA
Hmotnost: 0.1 kg
Obsah kakaové sušiny: 75
Příchuť: BEZ příchutě
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez mléka, Bez ořechů, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Peru
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 100
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BNTC35 1000 BNTC35 1000
5
ŠŠ Avatar autora | 29.8.2018
Mně na ní asi nejvíc fascinovalo jak je jemná. Tohle jsem u čokolády ještě nezažil.