Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Chci vidět víc...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.
Řazení produktů
Výpis produktů
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
Kokosové dražé v hořké čokoládě s malinovou polevou od chocoMe edice Raffinée v krásné...
Pražené makadamové ořechy obalené v hořké čokoládě z kakaových bobů Rugoso. Intenzivně...
Degustační sada jednooblastních (single-origin) miničokoládek Tropique (40ks) z...
Degustační sada dvaceti ks jednooblastních (single-origin) miničokoládek Francois...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Tato 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Alto Piura Bianco z Peru se vyznačuje tím, že...
Výjimečná tabulka hořké čokolády s lehkými tóny medu a datlí. Je to vyvážená hořká...
Tato čokoláda odhaluje jedinečný aromatický profil. Jemné rostlinné tóny ,...
Výjimečná čokoláda, v níž naleznete minerální tóny, sladkost a zároveň intenzivní chuť...
Výjimečná tyčinka hořké čokolády s hladkým nástupem i přes určitou kakaovou...
Výjimečná tabulka hořké čokolády, která odhaluje dřevité a kořeněné tóny: skořice,...
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační dárková sada jedno-oblastních...
Pět vysokoprocentních mléčných a hořkých 55 - 65 % čokolád ušlechtilého původu v...
Pět exotických chutí (4 hořké 65 % čokolády s ovocem nebo pistáciemi a jedna ušlechtilá...
Pět vysokoprocentních mléčných 65 % čokolád v dárkovém balení pro objevitele síly...
Pět hořkých čokolád "Grands Crus Historiques", vybrané Stéphanem Bonnatem, jsou tabulky...
Degustační sada oblíbených single origin čokoládových Bitcoinů od Bonnata představuje...
Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...
Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et mangue" od...
Pistáciová, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et orange" od...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Choroni exkluzivní kolekce Ateliér...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda s drcenými kakaovými boby Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Kokoa Kamili exkluzivní kolekce Ateliér...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Rugoso exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Rugoso, s panko strouhankou, exkluzivní kolekce Ateliér...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et fraise" od...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
Poctivý pistáciový krém z dílny Francois Pralus z jemně pražených pistácií, špetky...
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...
Zemitý čokoládový blend 20 druhů koření a dřev v 80% single origin hořké čokoládě z...
60 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
65 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
80 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
100 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
80 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na...
Další mistrovský kousek z AtelieRu s čokoládou z tanzanských kakaových bobů Kokoa...
