Veganská čokoláda
-
Mléčná
-
Hořká
-
Hořká 99-100%
-
Bílá
-
Ochucená
-
Horká čokoláda a kakao
-
Na vaření a pro cukráře
-
Tabulky
-
Degustační sady
-
Čokoládové krémy
-
Obří čokolády
-
Miničokoládky
-
Oříšky v čokoládě
-
Výhodné balení

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Chuťově pestrá čokoláda, ve které se střídají kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Má dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou...

75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem...

Tato 75% miničokoládka překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím kouřových a zemitých chuťových tónů.

Sytá barva čokolády předznamenává intenzitu její chuti. Arcango je vytvořena z vybrané směsi kakaových bobů. Dřevité a kořeněné tóny, které čokoládě dodávají kakaové boby z...

Je libo tabulkovou kávu? Tyto úžasné hořké minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Vaše oblíbené espresso v tabulkové formě. Ve výhodném 1kg balení.

2kg balení miničokoládek. Tato vysokoprocentní – 50% – mléčná čokoláda pochází z plantáže Mangaro na Madagaskaru. Je jemňoučké, krémově hladké chuti. Oceňována je...

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

75% hořká čokoláda se svěžími chuťovými tóny máty a koření. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Nikaraguy.

Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru.

Horká čokoláda, taková, jak ji popíjeli Mayové. Obsahuje čistou, šetrně zpracovanou 70% čokoládu z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů, slazenou sušenou...

100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón...

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné znalci na celém světě. Čokoláda je na špičce jazyka lehounce pálivá, na patře ovocná s...

67% plantážní miničokoládka z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ostrov Svatého Tomáše leží na...

Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...
Objevte gurmánské veganské čokolády z rodinných čokoládoven! Mnohé ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží. Koncert chutí a vůní ve veganské kvalitě.