Čokoláda - to nejlepší z planety Země
-
Mléčná
-
Hořká
-
Hořká 99-100%
-
Bílá
-
Ochucená
-
Horká čokoláda a kakao
-
Na vaření a pro cukráře
-
Tabulky
-
Degustační sady
-
Čokoládové krémy
-
Obří čokolády
-
Miničokoládky
-
Oříšky v čokoládě
-
Výhodné balení

Největší pralinka ve známém vesmíru :-)! A navíc pozlacená! Obsahuje delikátní náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a...

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a exotickou chuť. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým krémem, posypané drcenými lískovými oříšky a kousky kandovaného...

Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné mléčné čokolády (45%) s hladkým lískooříškovým krémem (23 %), mandlemi (11 %) a rozinkami (7 %). Michel Cluizel přichází...

Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní i mandle, lískové ořechy a pistácie. Čokoláda se silnou kakaovou chutí a křupavou texturou...

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání...

Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou...

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %: obsahuje náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku,...

Tato novinka z dílny čokolatiéra Michela Cluizela nabízí perfektní směs křupavých mandlí z Valencie a intenzivní chuť tmavé 70% čokolády z kakaových bobů z oblasti Guayas v...

Jak by asi vonělo čertovo lejno? Docela jistě po česneku a síře! Pekelně dobrá, hořká čokoláda, česnekem jen lehce ovoněná a pikantní díky semínkům bílé hořčice.
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Zobrazit více ...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.