Obří pralinka Francois Pralus Cubissime

Kód: FPPR01
Oceněná
1 699 Kč 1 516,96 Kč bez DPH 377,56 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Je to největší pralinka ve známém vesmíru :-) Obsahuje delikátní náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Krom toho uvnitř najdete celé mandle, pistácie a lískové oříšky. Upozorňujeme raději předem: silně návykové :-)! Přední strana pralinkové krychle je pokryta tenkým potravinářským zlatem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obří čokoládová pralinka Francois Pralus Cubissime

Je to největší pralinka ve známém vesmíru :-) Obsahuje delikátní náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Krom toho uvnitř najdete celé mandle, pistácie a lískové oříšky. Upozorňujeme raději předem: silně návykové :-)! Přední strana pralinkové krychle je pokryta tenkým potravinářským zlatem.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“

Složení: krém praliné (pražené lískové ořechy a mandle, cukr, 75% čokoláda, vanilka), mandle, lískové ořechy a pistácie, 75% čokoláda (kakaové boby, cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů)) a zlato E175. Může obsahovat stopy mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 450 g, 100×100×95 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaném každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2394
Energie v kcal 576
Tuky v g 41
    z toho nasycené tuky v g 14
Sacharidy v g 35
    z toho cukry v g 29
Vláknina 8,4
Bílkoviny v g 12
Sůl v g 0,02
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
KK Avatar autora | 30.4.2021
Když mi řekli že maj pro mě zlatou cihlu a já pak viděl nějakou čokoládu, byl jsem trochu zklamaný. Teda ale musím říct, že zklamání brzy vystřídalo nadšení...tohle jsem v životě neviděl a nechutnal! fakt božský.
5
L Avatar autora | 26.2.2021
Takhle velkou pralinku jsem měla poprvé a je to fakt zážitek!!!...Porcování je skoro práce pro chlapa!! :-))
5
JR Avatar autora | 15.2.2021
Tak tomu říkám pralinka. Exkluzivní!
5
AN Avatar autora | 6.12.2018
Když jsme obří pralinku kupovala, myslela jsem ,že mám zásobu na týden :-) za 2 dny nebyla :-)) je víc než VÝBORNÁ !! A hlavně se dá sehnat jen zde na e-shopu .
5
UT Avatar autora | 24.10.2018
Tohle chci ještě aspoň jednou! :)
5
IM Avatar autora | 28.8.2018
Bože tohle bylo úžasný! Kéž bych měla narozeniny každý měsíc :-)
5
EP Avatar autora | 17.8.2018
Nejbáječnější hřích na Zemi .) Hlaďoučká chuť, ty nejlepší přebrané oříšky, parádní odpoledne!
5
MM Avatar autora | 15.8.2018
Tak na nákup téhle dobroty jsem doma musel vyhlásit moratorium ;-) A budeme si ju kupovat jen jednou za dva měsíce...

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775