Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait

Kód: FPTC19
379 Kč 329,57 Kč bez DPH
Skladem (25 ks)

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Lait“

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Tato delikátní 45% mléčná čokoláda je jednou obrovskou pralinkou v původním smyslu tohoto slova: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé lískové ořechy.

Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-). (Infernale = pekelná)

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Filled Praline“

Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews: Pralus Barre Infernale Lait (v angličtině)

Složení: náplň praliné (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), celé lískové ořechy, 45% mléčná čokoláda (třtinový cukr, sušené mléko, čisté kakaové máslo, kakao a sójový lecitin - GMO free - bez geneticky modifikovaných organismů).

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2485
Energie v kcal 594
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 17
Sacharidy v g 35
    z toho cukry v g 32
Bílkoviny v g 11
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE
Hmotnost: 0.16 kg
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, ořechy & semínka, lískové ořechy, praliné
Dobrůtka získala ocenění: ano
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčná
Hmotnost: 160
S náplní: ano
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait 02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait
5
Avatar autora | 26.3.2019
+ výborný kus čokolády, nedá se přestat mlsat

02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait 02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait
5
KK Avatar autora | 15.11.2018
Tak tohle mne dostalo... Pekelná... hmm... pekelně dobrá!
02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait 02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait
5
PZ Avatar autora | 19.9.2018
Opravdu hříšná pochoutka!
02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait 02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait
5
EP Avatar autora | 17.8.2018
Tato pralinka se dělá v mléčné a hořké variantě. Myslela bych si, že mléčná už na mne bude moc sladká, ale je stejně skvělá jako její sestřička. Doporučuji obě všemi deseti :-)
02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait 02 pekelna pralinka francois pralus infernale lait
5
PP Avatar autora | 16.8.2018
Tohle byl nejkrásnější dárek k Vánocům. Děkuju Pavle! :)