Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale bílý nugát

Kód: FPTC62
491 Kč 426,96 Kč bez DPH 306,88 Kč / 100 g
Skladem (13 ks)

Tato delikátní obrovská pralinka je plněna bílým nugátem, tedy božskou kombinací velkých kousků mandlí a pistácií v měkkém krému z  francouzského medu, ušlehaného s vaječnými bílky. To vše je rafinovaně ukryté do vrstvy 45% jemné mléčné čokolády.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus nugátová

Tato delikátní obrovská pralinka je plněna bílým nugátem, tedy božskou kombinací velkých kousků mandlí a pistácií v měkkém krému z  francouzského medu, ušlehaného s vaječnými bílky. To vše je rafinovaně ukryté do vrstvy 45% jemné mléčné čokolády. Med pochází z malé vesničky Mars v údolí řeky Loire.

Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost. :) (Infernale = pekelná)

Složení: cukr, med, mandle, pistácie, glukóza, vaječný bílek, vanilka z Madagaskaru, čokoláda 45% (cukr, kakaové boby, čisté kakaové máslo, sušené mléko, slunečnicový lecitin (GMO free)), laktóza.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2125
Energie v kcal 508
Tuky v g 27
    z toho nasycené tuky v g 13
Sacharidy v g 54
    z toho cukry v g 43
Bílkoviny v g 9,5
Sůl v g 0,13

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pralinky, bonboniéry a čokoládové lanýže (truffles)
Hmotnost: 0.16 kg
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, mandle, pistácie, — OSTATNÍ:, nugát, praliné
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčná
Hmotnost: 160
S náplní: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775