Mléčná čokoláda Quantu Oh la Vache! 60%

Kód: QAN-1060
Novinka Oceněná
215 Kč 191,96 Kč bez DPH 430 Kč / 100 g
Skladem (23 ks)

Úžasně jemná vysokoprocentní mléčná čokoláda z peruánských kakaových bobů a kanadského mléka. Krásně zlatohnědá tabulka voní po sušeném ovoci a chutná po medu, karamelu a rozinkách. V závěru opět nacházíme tóny sušeného ovoce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléčná čokoláda Quantu Oh la Vache! 60% 50 g

Úžasně jemná vysokoprocentní mléčná čokoláda z peruánských kakaových bobů a kanadského mléka. Krásně zlatohnědá tabulka voní po sušeném ovoci a chutná po medu, karamelu a rozinkách. V závěru opět nacházíme tóny sušeného ovoce.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2020–21 World

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů.

Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.

Hmotnost: 50 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2408
Energie v kcal 576
Tuky v g 42,4
    z toho nasycené v g 26
Sacharidy v g 39,2
   z toho cukry v g 30,4
Vláknina v g 8,8
Bílkoviny v g 9,6
Sůl v g 0

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.05 kg
? Obsah kakaové hmoty: 60
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: mléčná
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčná
Hmotnost: 50
Značka: Quantu
Výrobce: Quantu
Obsah kakaové hmoty: 60

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.