Kakaový lanýž Mathez perlivý

5,90 Kč 5,13 Kč bez DPH
Skladem (35 ks)

Delikátní francouzský kakaový lanýž s „praskajícím cukrem“. Nechte lanýž rozpouštět v ústech a užijte si nevšední a zábavný zážitek příjemného perlení a praskání na jazyku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kakaový lanýž Mathez perlivý

Delikátní francouzský kakaový lanýž s „praskajícím cukrem“.

Nechte lanýž rozpouštět v ústech a užijte si nevšední a zábavný zážitek příjemného perlení a praskání na jazyku.

Složení: rostlinný tuk (kokosový, palmojádrový), cukr, odtučněný kakaový prášek, sušená syrovátka, perlící cukr 5% (cukr, laktóza, kakaové máslo a/nebo glukózový sirup, oxid uhličitý), kakaový prášek, emulgátor: sojový lecitin. Může obsahovat stopy lepku, mandlí, lískových, pistáciových ořechů a vajec.

Trvale udržitelné suroviny: v čokoládovně Mathez dbají na ekologickou trvalou udržitelnost:

  • kakao nakupují pouze z farem s UTZ certifikací, která označuje plantáže jež produkují kakao s ohledem na trvalou ekologickou udržitelnost pěstování.
  • palmojádrový olej nakupují pouze od výrobců s RSPO (Roundtable for Sustainable Palm Oil) certifikací sdružující výrobce podporující ekologický způsob pěstování palem olejných.

Hmotnost a velikost: 6.5 g, 5 x 2 x 2 cm

Rodinná čokoládovna Mathez vyrábí delikátní francouzské lanýže už od roku 1934. Lanýže připravuje z prvotřídního kakaa a kvalitního neztuženého rostlinného tuku. Nachází se západě Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/mathez

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2462
Energie v kcal 593
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 37,5
Sacharidy v g 43,1
    z toho cukry v g 41,4
Bílkoviny v g 3,9
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE
Hmotnost: 0.007 kg
Příchuť: kakaové lanýže, perlící cukr
Dietní info: Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 6.5
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: