Nejlepší horké čokolády

6 položek celkem
michel cluizel horka cokolada kayambe noir cokobanka cz 768
607,83 Kč bez DPH
699 Kč

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

MC-12865
francois pralus horka cokolada cacao show 75 250 g cokobanka cz 1024
294,78 Kč bez DPH
339 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

FPHC03
horka cokolada elixir cokobanka cz 768
252,17 Kč bez DPH
290 Kč

Horká čokoláda, taková, jak ji popíjeli Mayové. Obsahuje čistou, šetrně zpracovanou 70% čokoládu z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů, slazenou sušenou...

AJHC01
bonnat-horka-cokolada-100-cokobanka-cz
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNHC03
michel cluizel horka cokolada Elianza bila 500g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Bílá čokoláda od Michela Cluizela ve formě peciček s obsahem kakaové bobyvého másla 33 %. Vyvážená chuť přináší tóny máslových koláčků a vanilkového pudinku, na pohled dosahuje...

MC-20614-G500
michel cluizel horka cokolada mlecna Mangaro 500g cokobanka cz 768
503,48 Kč bez DPH
579 Kč

Mléčná plantážní čokoláda ve formě peciček. Připravil ji Michel Cluizel z kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo. Její aromatická vyvážená chuť s tóny...

MC-20501-G500

Šest nejlepších horkých čokolád v ČokoBance. Pokud horké čokoládě holdujete pravidelně, doporučujeme větší - 1 kg - balení.

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Recept na 2 šálky tradiční horké čokolády: 50g čokolády (2 vrchovaté polévkové lžíce), 1 hrnek cca 12% neslazené smetany (cca 1 decilitr). Nalejte smetanu do kastrólku a rozpusťte čokoládu nad mírným plamenem. Pak jemně zahřívejte než se dostane do varu. Krátce povařte 1-2 minuty za stálého míchání, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu je vhodné vařit ve vodní lázni, abychom zamezili případnému připálení.