Přichází vedra. Pohoda. Teploty hlídáme a nejlepší čas odeslání s Vámi dohodneme.

Nejlepší horké čokolády

4 položek celkem
michel cluizel horka cokolada kayambe noir doypack cokobanka cz 1024
Výhodné balení
694,78 Kč bez DPH
799 Kč

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

MC-12865
francois pralus horka cokolada cacao show 75 250 g cokobanka cz 768
Oceněná Bio
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

FPHC03
bonnat-horka-cokolada-100-cokobanka-cz
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNHC03
horka cokolada elixir cokobanka 768
Bio
252,17 Kč bez DPH
290 Kč

Horká čokoláda, taková, jak ji popíjeli Mayové. Obsahuje čistou, šetrně zpracovanou 70% čokoládu z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů, slazenou sušenou...

AJHC01

Šest nejlepších horkých čokolád v ČokoBance. Pokud horké čokoládě holdujete pravidelně, doporučujeme větší - 1 kg - balení.

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Recept na 2 šálky tradiční horké čokolády: 50g čokolády (2 vrchovaté polévkové lžíce), 1 hrnek cca 12% neslazené smetany (cca 1 decilitr). Nalejte smetanu do kastrólku a rozpusťte čokoládu nad mírným plamenem. Pak jemně zahřívejte než se dostane do varu. Krátce povařte 1-2 minuty za stálého míchání, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu je vhodné vařit ve vodní lázni, abychom zamezili případnému připálení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení