Nejlepší mléčné čokolády
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť...
BNTC12
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
BNTC53
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Svoji sladkost „tak akorát“...
MCN-69181
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Je oceňována pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v...
MCN-69191
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...
FPTC18
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemným...
BNTC13
Šest nejlepších mléčných čokolád, jaké jsme kdy ochutnali
...nekecáme. I když je jasné, že to zní podezřele, protože je to náš e-shop.
Surabaya od Stéphana Bonnata je zároveň nejprodávanější mléčnou čokoládou v ČokoBance. Vivat Surabaya!
Kompletní nabídku mléčných čokolád najdete zde.
Z tohoto top výběru jsou tři čokolády extra-vysokoprocentní - 65% - od Stéphana Bonnata, jedna 50% plantážní od MIchela Cluizela a dvě lahodné 45%. Seřazeny jsou podle toho jak dobře se prodávají - tedy jak čokoholikům šmakují.