Nejlepší mléčné čokolády

Mléčná čokoláda z kakaových bobů z oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa. Velmi jemná, krémová čokoláda. Sladké máslově karamelové chutě...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Svoji sladkost „tak akorát“...

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Je oceňována pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...
Devítka nejlepších mléčných čokolád, jaké jsme kdy ochutnali
...nekecáme. I když je jasné, že to zní podezřele, protože je to náš e-shop. Tři čokolády jsou oblastní extra-vysokoprocentní - 65% a jedna 55% výběrová od Stéphana Bonnata, od MIchela Cluizela pak tři kolem 47-51% plantážní a dvě lahodně mléčné 45%.
Surabaya od Stéphana Bonnata je zároveň nejprodávanější mléčnou čokoládou v ČokoBance. Vivat Surabaya!
Kompletní nabídku mléčných čokolád najdete zde.