V létě odesíláme jen v chladnějších dnech (nepřeje-li si zákazník jinak). Předpověď kontrolujeme pro ČR i SR. Doprava od 49 Kč a 2.99 EUR. Více info.

Doporučené hořké čokolády

Nejprodávanější

FPTC09 1000
 
179 Kč
(155,65 Kč bez DPH)
Detail
FPMC09 MINI 1000
 
9,90 Kč
(8,61 Kč bez DPH)
Detail
mcn 69025 1000
 
119 Kč
(103,48 Kč bez DPH)
Detail
FPTC08 1000
 
159 Kč
(138,26 Kč bez DPH)
Detail
mcn 69188 1000
 
129 Kč
(112,17 Kč bez DPH)
Detail
69453 riachuelo mini oranzova
 
9,90 Kč
(8,61 Kč bez DPH)
Detail
13 položek celkem
FPTC09 1000
155,65 Kč bez DPH
179 Kč

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.

FPMC09 MINI 1000
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.

mcn 69025 1000
103,48 Kč bez DPH
119 Kč

85% čokoláda připravená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Intenzivní a přitom jemná čokoláda, příjemně chuťově vyvážená.

FPTC08 1000
138,26 Kč bez DPH
159 Kč

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

mcn 69188 1000
112,17 Kč bez DPH
129 Kč

67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Ancones“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a...

69453 riachuelo mini oranzova
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

70% plantážní miničokoládka z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. V čokoládě se harmonicky snoubí chuťové tóny praženého kakaa, sušeného ovoce a...

mcn 69140 1000
112,17 Kč bez DPH
129 Kč

Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...

MCMC 69440 MINI 1000
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

85% miničokoládka připravená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Intenzivní a přitom jemná čokoláda, příjemně chuťově vyvážená.

riachuelo noir velikost 1000
112,17 Kč bez DPH
129 Kč

70% plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. V čokoládě se harmonicky snoubí chuťové tóny praženého kakaa, sušeného ovoce a exotického...

FPMC08 MINI 1000
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

MCMC 69140 1000
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...

MCMC 69188 1000
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

67% plantážní miničokoládka z plantáže „Los Ancones“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz...

FPTC09 1000
Akce Sleva
179 Kč –14 %
133,91 Kč bez DPH
154 Kč

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.

Doporučené hořké čokolády

U hořkých čokolád bylo pro nás nejtěžší vybrat ty nejlepší. Každý z nás má své favority na které nedá dopustit. A tak jsme se v této kategorii řídili striktně názorem Vás - našich zákazníků. Zařadili jsme sem pouze nejprodávanější hořké čokolády: dvě okolo 65%, jednu 70%, jednu 75%, jednu 85% a jednu 100%. Aby si každý mohl vybrat podle svého oblíbeného „procenta kakaovosti.“

Pokud své „oblíbené procento“ ještě neznáte, jednoduše si objednejte od každého jednu. Všechny jsou špičkové, takže nemůžete udělat chybu.

A pokud už víte kolik procent Váš jazýček vyžaduje, tak doporučujeme pustit se do průzkumu naší sekce hořkých čokolád a začít objevovat chuťové rozdíly mezi čokoládami připravenými ze tří základních odrůd kakaových bobů: criollo, trinitario a forastero. Pak si můžete vyzkoušet, že i čokolády ze stejné odrůdy, ale z různých zemí chutnají hodně odlišně. A to Vám nějakou dobu vydrží.  No a jak se postupně promlsáte k profesionalitě, tak si nezapomeňte za odměnu dopřát některou ze vzácnějších odrůd - např. Chuao.

Vzrušující gurmánské zážitky přejeme!