63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Ancones“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a...
100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.
67% plantážní čokoláda z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ucítíme též náznak chuti pečených...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.
Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
85% miničokoládka připravená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Intenzivní a přitom jemná čokoláda, příjemně chuťově vyvážená.
67% plantážní miničokoládka z plantáže „Los Ancones“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz...
Jemná tmavá miničokoládka s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou vede přes chutě exotického ovoce, nesmělé tóny pražených mandlí, lískových oříšků a...
67% plantážní miničokoládka z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ostrov Svatého Tomáše leží na...
Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku, čokolády a...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku, čokolády a...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často...
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. Součástí jsou podrobné...
63% tmavá čokoláda dochucená růžovým pepřem a combavou. Combava je citrus podobný limetce původem z jihovýchodní Asie. V Indonésii říkají combavě "lékařský citrus" pro její...
Nejlepší čokoláda z malých rodinných čokoládoven ověnčená medailemi z prestižních mezinárodních soutěží. Připravená z vybraných kakaových bobů z těch nejlepších plantáží. Nekompromisní kvalita a chuťová bohatost, která si Vás získá. Podobně jako si již získala rozmlsané porodce na soutěžích.