Mléčná čokoláda

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť s...

Mléčná čokoláda z kakaových bobů z oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými...

Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená drcenými kakaovými boby.

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání...

Lahodná vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s krémem praliné, křupavými palačinkami a kousky křupavého karamelu. Tato křupavá pralinková čokoláda v sobě odráží tradici a...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Výhodné 2kg balení balených...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném másle (0,02%). Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké,...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...

Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...

Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa. Velmi jemná, krémová čokoláda. Sladké máslově karamelové chutě...

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů, čokoládové fontány, ale také do domácího pečiva, müsli či pohárů. Čokoláda je vytvořená z...

Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a exotickou chuť. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...

Jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Svoji sladkost „tak akorát“...

Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Je oceňována pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v...

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť karamelu. Je vytvořena z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání...
„Tmavé - mléčné čokolády“ („Dark-milk chocolate“)
Zde najdete královskou třídu mléčných čokolád. Jsou to mléčné čokolády s extra vysokým obsahem kakaové hmoty a jsou ideální lahůdkou pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši čokoládu tmavou nebo mléčnou. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť čokolády tmavé, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si oblast původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další...Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky.