Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 3

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...

Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...

Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce...

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...

Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaových bobů vzácné odrůdy Nacional z Dominikánské...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické...

55% bean-to-bar čokoláda z řady Aluna je nezvykle dochucena rýží. Ta ji zjemňuje...

Hořká 77% bean-to-bar čokoláda z řady Aluna vymazlená konopným olejem, kapkou japonské...

Vyzkoušejte ovocnou a svěží chuť nového druhu čokolády "Ruby" ve spojení s...

V regionu Cuzco v Peru se pěstuje kakao "Chuncho", které roste v údolí Quillabamba pod...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...