Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 2
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
66% bean-to-bar tmavá čokoláda je slazená kokosovým cukrem. Okouzlí vás jemnou...
Mléčná bean-to-bar tabulka je nejvýše ceněnou českou čokoládou na mezinárodních...
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...
Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo,...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 28...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
Smetanově jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické,...