ZNAČKY, Strana 8
-
Michel Cluizel
-
Francois Pralus
-
Bonnat
-
Mathez
-
Menakao
-
Akesson
-
Ajala
-
Chocolate Hill
-
Jordis
-
ČokoBanka
-
Maison della Nocciola
-
Štěpánčiny divné čokolády
-
Já rád svá játra

99% miničokoládka se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.

Plantážní čokoláda z Kolumbie s ještě vyšším obsahem kakaových bobů: 75 %. Osloví vás její hlaďounká konzistence a chutě medu, karamelu a lehká pikantnost, které se...

70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny aromatické odrůdy Arabica z Brazílie (min 9 %). Vysoká nadmořská výška oblasti Chiapas a...

Seznamte se s francouzskými mléčnými čokoládami Michel Cluizel a Francois Pralus. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků s 5 vyhlášenými druhy mléčných...

Pod vrstvou hořké čokolády se v pralince ukrývá náplň s likérem Grand Marnier, který se vyznačuje silným pomerančovým aroma. Z dílny francouzského čokolatiéra Michela Cluizela.

Pralinka s ovocným likérem Mirabelle zalitá tmavou čokoládou. Likér Mirabelle se vyrábí z plodů Slivoně mirabelky, které jsou podobné švestkám. Chuť mirabelek se skvěle mísí s...

75% hořká miničokoládka se svěžími chuťovými tóny máty a koření. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Nikaraguy.

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek kakaa.“

Delikátní francouzské kakaové lanýže s malinovými makronkami v úsporném, praktickém a ekologickém balení. Lahodná kombinace svěží maliny a hořké chuti kakaa vám nedá...

Tato podmanivá 70% čokoláda v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás harmonie chutí, ve kterých lze cítit švestky, pražené kakaové boby, na...

100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky v bio kvalitě.

Delikátní čokoládová pralinka s náplní s Cognacem z dílny francouzského čokolatiéra Michela Cluizela.