Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemným...
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často...
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými,...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky. Velmi hladká, sametová, s jemnými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
Vánoční specialita od francouzského mistra čokolád. Vysokoprocentní mléčná čokoláda s obsahem kakaa 45% s křupavými kousky jemně soleného karamelu, uvařeného ze třtinového...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s vanilkou a kokosovým mlékem.
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru s kávou Arabica a s mořskou solí.
Vysokoprocentní mléčná čokoláda neboli hořko-mléčná čokoláda je pochoutka pro ty gurmány, kdo milují chuťovou bohatost čokolády hořké a zároveň jemnou sametovost čokolády mléčné. Je elegantním skloubením toho nejlepšího z obou čokoládových světů.
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je novinka posledního desetiletí. 65% mléčné čokolády z francouzské rodinné čokoládovny Bonnat jsou v této kategorii světovou špičkou a v ČokoBance jsou nejprodávanějšími čokoládami. Plným právem. Jejich jemně sametová komzistence a chuťová bohatost je expresní jízdenkou první třídou do čokoládového ráje :)
Vysoký obsah kakaové hmoty ve vysokoprocentní mléčné čokoládě jí zajišťuje bohatost chuťových tónů, které známe pouze z čokolád tmavých (takzvaně hořkých). V angličtině se pro tyto čokolády ujal termín „dark-milk chocolate,“ volně přeloženo čokoláda hořko-mléčná.