Vysokoprocentní mléčná čokoláda
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a...
MCMC-69191-MINI
Akce
Sleva
47% čokoláda hladké a jemné textury v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás hedvábně jemná textura s tóny cappuccina a horké čokolády,...
MCMC-69452-MINI
Mléčná čokoláda z kakaových bobů z oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými...
BNTC12
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Svoji sladkost „tak akorát“...
MCN-69181
MCN-69191
FPMC18-MINI
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými,...
MCMC-69454-MINI
Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
MCMC-69181-MINI
Mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemným chuťovým tónem vlašských...
BNTC13
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...
FPTC18
Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...
MCN-12160
Vysokoprocentní - 45% - mléčná čokoláda se slaným karamelem. Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá...
MCN-69171
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemně...
BNTC53
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
BNTC11
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...
MCN-12122
Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká, vytvořena z pečlivě vybrané kombinace kakaových bobů.
BNTC18
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky. Velmi hladká, sametová, s jemnými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
MCN-69190
Sleva
Trvanlivost
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...
MCN-12122-P
Mléčná čokoláda bez přidaného cukru a bez sladidel? V Chocolate Hill to dokázali: příjemně sladkou chuť obstará pouze kvalitní sušené mléko a lyofilizované borůvky....
CHTCBC24
Delikátní vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s křupavým praliné vytvořená u příležitosti 70. výročí založení čokoládovny Michel Cluizel. Mimořádně vydařený kousek!
MCN-12186
MKTC14
MKTC06N
Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená lyofilizovanými jahodami a pistáciemi.
CHPC06
Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda s jemně namletými lískovými ořechy.
BNTC32
„Hořko-mléčné čokolády" s obsahem kakaa nad 45 %
Vysokoprocentní mléčná čokoláda neboli hořko-mléčná čokoláda je pochoutka pro ty gurmány, kteří milují chuťovou bohatost čokolády hořké a zároveň jemnou sametovost čokolády mléčné. Je elegantním skloubením toho nejlepšího z obou čokoládových světů.
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je novinka posledního desetiletí. 65% mléčné čokolády z francouzské rodinné čokoládovny Bonnat jsou v této kategorii světovou špičkou a v ČokoBance jsou nejprodávanějšími čokoládami. Plným právem. Jejich jemně sametová konzistence a chuťová bohatost je expresní jízdenkou první třídou do čokoládového ráje :)
Vysoký obsah kakaové hmoty ve vysokoprocentní mléčné čokoládě jí zajišťuje bohatost chuťových tónů, které známe pouze z čokolád tmavých (takzvaně hořkých). V angličtině se pro tyto čokolády ujal termín „dark-milk chocolate,“ volně přeloženo čokoláda hořko-mléčná.