Oceněné čokolády - čokolády s medailí

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Na jazyku se střídá pestrá směs ovocných chutí s tóny perníku a pikantních,...

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 16 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 28 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Obsahuje 70 čokoládových disků sedmi druhů hořkých plantážních čokolád Michel Cluizel Premier Cru. Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních soutěžích.

Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru.

100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý nádech. Její chuť překypuje ovocnými tóny. Přidaná sůl otevírá chuťové...

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón...

63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají čokoládě výjimečnou, až sváteční chuť. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy...

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné znalci na celém světě. Čokoláda je na špičce jazyka lehounce pálivá, na patře ovocná s...

Bitcoin, který si můžete dovolit! ;-) Výjimečná 65% tmavá čokoládová mince od mistra čokolády Stephana Bonnat. Je připravená z kakaových bobů z Pobřeží slonoviny. Velmi příjemná...

Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou a bohatou chuť zralých černých třešní „srdcovek“. Ač je to čokoláda hořká, objevíte zde i...

Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce 1989 jednou z nejintenzivnějších čokolád na světě. V roce 2021 ji Michel Cluizel...

70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny aromatické odrůdy Arabica z Brazílie (min 9 %). Vysoká nadmořská výška oblasti Chiapas a...

67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny – najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a...

Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní i mandle, lískové ořechy a pistácie. Čokoláda se silnou kakaovou chutí a křupavou texturou...

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým krémem, posypané drcenými lískovými oříšky a kousky kandovaného...

Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se objevují i jemné ovocné tóny. Kakaové boby, z nichž je tato delikátní čokoláda připravena,...

Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z této plantáže bylo určeno pro vládce předkolumbovských civilizací, aby jim dodávalo sílu a...

Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť kandované kůry z voňavých španělských pomerančů. Kakaové boby pro tuto čokoládu...
Zde se na Vás těší ostřílení čokoládoví medailisté - vítězové prestižních mezinárodních čokoládových soutěží.
Cena Great Taste Award je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům.
Academy of Chocolate v Londýně je největší soutěží specializovanou na čokoládu. Kromě udílení cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.