ZNAČKY, Strana 11
-
Michel Cluizel
-
Francois Pralus
-
Bonnat
-
Mathez
-
Menakao
-
Akesson
-
Ajala
-
Chocolate Hill
-
Jordis
-
ČokoBanka
-
Maison della Nocciola
-
Štěpánčiny divné čokolády
-
Já rád svá játra

Bílá čokoláda vyrobená pouze z kakaového másla (40 %), sušeného mléka a třtinového cukru, bohatě posypaná kousky kakaových bobů, tzv. nibsy z Madagaskaru...

70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z proslulé plantáže Los Ancones v Dominikánské republice slibuje intenzivní požitek ze...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Jeho chuť rozvine...

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému...

Kakaové boby z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby vzácné...

Nepražené, raw kakaové boby v bio kvalitě. Boby pocházejí z jihu Indie, kde kakaovníky rostou na zelených svazích v oblasti Idukki, známé jako země voňavého koření....

Indický Čaj Dátá masala v tabulce čokolády. Proč sado? Místo bílého pepře černý a dvojnásobek. Trochu jiný kafe!

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných v Tanzánii. Aroma koření a dřeva, dlouhá dochuť. Čokoláda je v bio kvalitě.

Silná mléčná (dark-milk) čokoláda s obsahem kakaové hmoty 53%, štědře posypaná kousky kakaových bobů, tzv. nibsy z Madagaskaru vytváří neodolatelnou kombinaci.

Tmavá, 67% čokoláda posypaná velkými kousky kandovaného pomeranče a zázvoru. Tato trojkombinace chutí přijde vhod v každém ročním období. Snoubí v sobě živelnost Karibiku a...

73% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Čokoláda vás osloví výjimečnými tóny lékořice, surového kakaa s náznakem pikantních zelených oliv...