ZNAČKY, Strana 10
-
Michel Cluizel
-
Francois Pralus
-
Bonnat
-
Mathez
-
Menakao
-
Akesson
-
Ajala
-
Chocolate Hill
-
Jordis
-
ČokoBanka
-
Maison della Nocciola
-
Štěpánčiny divné čokolády
-
Já rád svá játra

Pralinka s jahodovým likérem Fraise zalitá tmavou čokoládou. Zpestřete si život touto vynikající alkoholovou pralinkou :-). Originální alkoholová pralinka ve tvaru pastilky...

Klasická pralinka z hořké čokolády s rumovou náplní. Z dílny francouzského čokolatiéra Michela Cluizela.

Jemný krém z 5 ingrediencí – lískových oříšků, kvalitního plnotučného mléka, prvotřídního kakaa, cukru a pravé vanilky přináší gurmánsky nezapomenutelný zážitek...

Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s brandy Marc of Champagne v sáčku. Úsporné, praktické a ekologické balení.

Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s lískovými oříšky v sáčku. Úsporné, praktické a ekologické balení.

Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na...

Intenzivní 72% tmavá čokoláda potěší všechny milovníky čokolády nezapomenutelnou kombinací hořké čokolády a jemného krému praliné z pražených lískových oříšků a mandlí....

Delikátní tradiční francouzské kakaové lanýže v elegantní zlaté papírové krabičce, ze „zlaté“ edice (d'Or = ze zlata) francouzské čokoládovny Mathez.

70% čokoláda, nasycená marockým afrodiziakálním kořením, které roztaví i ledovou pannu! Vůně a chuť růžového dřeva a lístků marocké růže pomůže otevřít její srdce. Je...

Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou...

75% hořká čokoláda svěží chuti s dřevitými a vanilkovými chuťovými tóny. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Kostariky.

Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou – citrusem, který chutná podobně jako limetka. Květinové a kořeněné tóny pak zvýrazňuje...

70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z proslulé plantáže Los Ancones v Dominikánské republice slibuje intenzivní požitek ze...